LET OP! Wij houden in ons restaurant rekening met de landelijke Corona-richtlijnen die de RIVM voorschrijft, zoals alleen welkom als er geen gezondheidsklachten zijn. We vragen u hiermee vooraf rekening te houden en indien nodig tijdig (1 dag vooraf) te annuleren! Verder vanaf 6 november de regel dat u ons alleen mag bezoeken met een Coronapas. Daarom graag bij opmerkingen vermelden of u in het bezit bent van de Coronapas. Zo niet, dan kunnen we de reservering helaas niet plaatsen en bent u helaas niet welkom (hoe jammer wij dat ook vinden!).

Van 16 november t/m 11 december (DINSDAG t/m ZATERDAG) hebben wij speciale “Winterse sfeer” dagen bij de zandsculpturen en De Beeldentuin. Tijdens die dagen kunt u een High Tea gebruiken, maar kunt u tussendoor GEEN pauze nemen. We hebben hiervoor een speciale combinatiemogelijkheid en daarvoor de Winterse High Tea (vervanger van de rozen High Tea) samengesteld, dit is inclusief entree € 27.50 per persoon. Hieronder kunt u deze reserveren. We adviseren u dan ook de tijd van aankomst aan te geven. Reserveren voor andere High Tea’s, lunch of Koffietafel is voor die dagen helaas niet mogelijk!!

LET OP! Mocht u een andere High Tea dan de Winterse wensen, dan moet u via www.zandsculpturen.nl apart nog de entree boeken voor de Winterse Sferen! De entree is € 10.- per persoon (vanaf 13 jaar) en € 5.- (6 t/m 12 jaar).  

Stap 1: Selecteer datum, aantal personen en tijd voor de reservering

0