Lunchroom De Rozentuin

ki-ek-winterbeeldentuin-73

In de sfeervolle lunchroom wordt u door onder andere mensen met een verstandelijke beperking op uw wenken bediend en u kunt er genieten van koffie gebak, lunch, High Tea of gewoon een drankje met een hapje. Leuk om te combineren met een bezoek aan de (woon)winkel De Beeldentuin en ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. We zien u graag in de Rozentuin!

De Beeldentuin

bt4

De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Een groot assortiment tuinbeelden en andere tuindecoraties. Voor in huis diverse decoraties van onder andere de merken Riverdale, PTMD, Riviera Maison, Zusss, Countryfield, Biba, Mars en More en nog veel meer.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

17-t-veluws-zandsculpturenfestijn-2014.-foto-ben-blaess

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is een jaarlijks terugkerende expositie zandsculpturen. In 2022 zal het thema “Onze Vaderlandsche Geschiedenis” zijn, geopend vanaf 1 april 2022. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.zandsculpturen.nl. LET OP! Als u dit combineert moet u de lunchroom voor of na de zandsculpturen plannen.

0